Over

Het ontstaan van Draaisma Consultancy Recherche & Advies

Draaisma Consultancy Recherche & Advies is ontstaan vanuit de intrinsieke motivatie om te strijden tegen onrecht. In 2021 bemachtigde het bedrijf de vergunning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid om een recherchebureau te mogen starten.

Er wordt gebruik gemaakt van een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk binnen de opsporing en het bedrijf staat in nauw contact met collegae uit het vakgebied, juristen en de advocatuur. Hierdoor is het bedrijf in staat om snel en efficiënt onderzoek te kunnen doen.

​Draaisma Consultancy Recherche & Advies maakt stukken van overtuiging op, die als bewijs kunnen dienen ter terechtzitting bij de rechtbank.

Arbeidsverleden M. Draaisma

Wat ooit begon met een drang naar avontuur, mondde uit in de keuze om voor de Nationale Politie te gaan werken. Hier kon ik tevens een cruciale bijdrage leveren aan een rechtvaardige maatschappij. Bij de politie heb ik een geweldige carrière gehad en ik heb, zowel nationaal als internationaal, aan talloze spraakmakende onderzoeken gewerkt.

Na bijna 30 jaar voor de Nationale Politie gewerkt te hebben, waarvan 23 jaar in undercoveroperaties, ben ik mijn eigen recherchebureau begonnen.